Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)
Ma - Za: 10:00 - 17:00 uur
Voor 12:00 uur besteld, direct verzonden
Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)

Verlichting Nistelrode

Verlichting Nistelrode

Als je op zoek bent naar verlichting in de Regio Nistelrode voor in je huis of tuin dan ben je bij De Smid Lifestyle aan het juiste adres. Sinds kort hebben wij onze afdeling verlichting flink uitgebreid waardoor we je een nog mooier assortiment verlichting kunnen aanbieden. Natuurlijk hebben we de beste merken binnen ons assortiment. 

Een lamp kies je niet zomaar. Je hebt verschillende soorten verlichting maar ook de functie is belangrijk. Moet het functioneel zijn of moet het voor sfeer zorgen in je woonkamer. Allerlei vragen die je jezelf moet afvragen alvorens je een mooie lamp gaat uitzoeken. Onze Jos helpt je graag met het beantwoorden van je vragen. Hij kan samen met jou kijken naar welke verlichting het beste bij je situatie past. Wij hebben een breed aanbod aan vloerlampen, hanglampen, tafellampen, wandlampen en nog veel meer. 

Ook kunnen wij – indien gewenst – de lamp tegen vergoeding bij je thuis komen ophangen. We maken dan samen een afspraak en hangen de lamp op naar je wensen. Extra service van De Smid! Kom dus snel langs voor verlichting Nistelrode.

jos-verlichting-smid-lifestyle
Verlichting Smid Lifestyle

Welke verlichting kies jij?

Lichtbronnen en fittingen