TIC Audio tuininrichting

Is jouw tuin al klaar voor de zomer, maar mis je alleen nog muziek instalatie? Dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment, waaronder buitenspeakers van Tic Audio.

TIC Audio:
Al meer dan 35 jaar is Tic toonaangevend in geluid voor buiten. Met jaren ervaring en expertise bieden zij een breed assortiment aan weerbestendige luidsprekers. Tic biedt professioneel geluid in combinatie met flexibiliteit en duurzaamheid voor jarenlang luistergenot. Met de ingebouwde 70v-schakelaar zijn onze terrasluidsprekers favoriet, vanwege hun eenvoudige installatie en krachtige audioprestaties.

Naast dynamisch geluid en robuuste & duurzame bouwkwaliteit zijn de speakers van Tic Audio ook ontworpen om uw omgeving op te luisteren. Muziek moet niet alleen goed klinken maar er ook goed uitzien! Tic biedt audio-entertainment dat er net zo goed uitziet als het klinkt.

Nieuwsgierig geworden naar het geluid en designs van Tic Audio? Kom dan snel een kijkje nemen bij De Smid Lifestyle in Haren, waar de verschillende tuininrichtingen op je staan te wachten. Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type tuininrichting het beste bij uw woonomgeving past. En daarbij kijken we graag naar jouw wensen om tot een juist advies en keuze te komen!

TIC Audio tuininrichting bij Smid Lifestyle

Als je op zoek bent naar een nieuwe tuininrichting om je tuin stijlvol aan te kleden dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment tuinaccessoires van de beste merken zoals Suns, 4 Seasons, Hartman, Garden Impressions, Glatz, Tic Audio.

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type tuininrichting het beste bij uw woonomgeving past. Of het nu voor de tuin of serre is, voor iedere tuin zijn er verschillende prachtige tuinaccessoires beschikbaar.

Levering TIC Audio tuininrichting

Wanneer u tuininrichting bij ons besteld dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u thuisbezorgd worden en indien gewenst netjes uitgepakt en geplaatst worden. Onze bezorgers helpen u hier graag mee.

Wanneer u bij ons een tuin accessoires besteld dan nemen wij met je de voortgang door. We bepalen de dag samen en het tijdstip wanneer je de nieuwe set geleverd wilt krijgen. Een dag van tevoren bellen wij je op om een indicatie aan te geven wanneer wij langskomen. Op de dag zelf zullen wij ook een half uur van tevoren bellen dat wij er aan komen.

Bij plaatsing zorgen wij ervoor dat deze geheel naar je wens is. Verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Een impressie van TIC Audio tuininrichting

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!

Assortiment TIC Audio tuininrichting