Scoor een sponsordeal!

De Smid zoekt een sportteam!

Zijn jullie helemaal klaar voor het nieuwe sportseizoen? Mooi, want De Smid Lifestyle gaat samen met Weekblad Regio Oss/ Kliknieuws.nl het nieuwe seizoen van start met een te gekke winactie voor alle sportteams in onze regio. Een knallend sponsorpakket t.w.v. โ‚ฌ1000 staat op het spel. De Smid Lifestyle, bekend in de regio om hun uitgebreide assortiment tuinmeubelen, fietsen, verlichting en BBQ's, gelooft hartstochtelijk dat sporten een cruciale rol speelt voor jong en oud. Met deze opwindende winactie willen ze niet alleen bijdragen, maar ook het maatschappelijk belang van sporten benadrukken. Dit alles met een duidelijke boodschap: sporten is voor iedereen. En dat willen ze laten zien met deze sportieve winactie.

Elk sportteam gelegen binnen 25 km van Oss mag deelnemen aan deze actie.

#scorenmetdesmid
Berghem sport 3๐Ÿ’›๐Ÿ’™+ de Smid Lifestyle๐Ÿงก๐Ÿ–ค+ Kliknieuws regio Oss = Winning team

Na de prachtige overwinning op de concurrent willen wij graag onze samenwerking buiten het veld doortrekken. Hierin zouden trainingspakken voor ut dorde goed uitkomen๐Ÿ˜‰. Zo staan we al 1-0 voor als we het sportpark van de tegenstander oplopen ipv na 5 minuten. #scorenmetdesmid desmidlifestyle
๐—›๐—ฒ๐˜† ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ๐˜€! Zijn jullie al in de race voor onze '๐—ช๐—ถ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐—น ๐˜.๐˜„.๐˜ƒ. โ‚ฌ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ,-' actie? ๐ŸŒŸ De tijd dringt, want je hebt ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿฎ ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฏ:๐Ÿฑ๐Ÿต ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ om mee te doen!

Trommel je teamgenoten op, laat je creativiteit de vrije loop en maak een toffe foto of video. Post deze op Instagram met de hashtag #scorenmetdesmid en doe mee! ๐Ÿ†

#SportTeam #WinEenSponsordeal #SponsorZoektTalenten #SportSponsorDeal #SponsorZoektTeam
De laatste wedstrijd van het seizoen, het EK lifesaving in Belgiรซ, zit er bijna op en is tot nu toe al een succes!ย ย 
Dit ging alleen niet zonder slag of stoot. Al een aantal jaar gebruiken we een slaaptent voor de wedstrijden, maar deze is niet heel stevig. Tussen de wedstrijden door waren we drukker bezig met de tent, dan met de volgende wedstrijd. Hier willen we wat verandering in brengen en daarom zoeken we een sponsor voor een nieuwe tent desmidlifestyle !
#scorenmetdesmid
Wij hopen de dromen van onze Vita kids werkelijkheid te maken met #scorenmetdesmid โค๏ธ๐Ÿ’›๐Ÿ€
๐Ÿšจ ๐—ฅ๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐——๐—˜๐—ฅ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ๐˜€ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ข๐˜€๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด!๐Ÿšจ

Dit weekend is jullie kans om te schitteren en kans te maken op 1000 euro sponsortegoed! ๐Ÿค‘โšฝ Doe mee aan onze #ScorenMetDeSmid actie - maak een foto of video van jullie teammoment en deel het via Instagram! Vergeet niet om De Smid Lifestyle te taggen en ons account te volgen. Succes! ๐Ÿ“ธ๐Ÿ†

#SportTeam #WinEenSponsordeal #SponsorZoektTalenten #SportSponsorDeal #ScorenMetDeSmid #SponsorZoektTeam
#ScorenMetDeSmid
De Pi-Academie heeft hard nieuwe shirts nodig, hopelijk gaat de Smid ons daarbij helpen! Duimen maar.
Na lange onderhandelingen met Adidas, Nike en Etihad Airways hebben wij er toch voor gekozen om op zoek te gaan naar een waardige lokale onderneming om ons team van kleine profvoetballertjes te Sponsoren.โšฝโšฝโšฝ
Willen Jullie onze nieuwe sponsor zijn๐Ÿ˜Š
Groetjes Margriet JO9-4

#scorenmetdesmid #desmidlifestyle #kliknieuws #regiooss #sponsorgezocht desmidlifestyle weekbladregiooss rksvmargriet

Gaan jij en je team binnenkort schitteren in een gloednieuw tenue?

Hoe maak je kans op dit te gekke sponsorpakket t.w.v. โ‚ฌ1000?!

Laat ons zien waarom jullie team een match is met De Smid Lifestyle en Weekblad Regio Oss/ Kliknieuws.nl. Stuur ons jullie coolste, gekste, of meest inspirerende foto of video waarin jullie uitleggen waarom wij jullie nieuwe sponsor zouden moeten zijn. Of jullie nu voetballen, basketballen, waterpolo spelen of hockeyen, laat jullie teamspirit en creativiteit zien! Dit gezamenlijke initiatief met Weekblad Regio Oss/ Kliknieuws.nl toont betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en bevestigt het belang van sporten voor alle leeftijden. Eerder werden al diverse sportclubs in de regio ondersteund, maar nu zetten ze een stap verder om รกlle sportteams te omarmen en aan te moedigen. Deze winactie is bedoeld voor alle sporten in alle leeftijden.

Tijd om te shinen!

Tijd om te shinen! Plaats jullie inzending op Instagram met de hashtag #ScorenMetDeSmid en tag ons om ervoor te zorgen dat jullie in de schijnwerpers staan. Dit kan met een spetterende foto of een energieke video die je deelt op sociale media (persoonlijk of op jullie eigen sporteam pagina). Wij zullen alle inzendingen verzamelen op onze website zodat jullie kunnen zien met wie jullie de strijd aangaan.

Tot wanneer kan je meedoen?

Jullie hebben tot 2 oktober 2023, 23:59 uur de tijd om jullie inzendingen in te sturen. Trommel dus je team op, verzamel jullie creatieve genieรซn en zorg ervoor dat jullie inzending eruit knalt als een perfecte penalty! Daarna kunnen supporters vanaf 4 oktober gaan stemmen op het sportteam dat zij het meest geweldig vinden. Dus informeer al je vriendjes, vriendinnetjes, ouders en familieleden en roep hen op om te stemmen. Het stemmen zal plaatsvinden op deze pagina.

Wat zit er in de prijzenpot?

Het winnende sportteam wordt niet alleen in de spotlight gezet, maar mag ook een sponsorpakket ter waarde van โ‚ฌ1000 in ontvangst nemen. Of het nu gaat om frisse tenues, gave trainingspakken, handige tassen of andere onmisbare items, De Smid Lifestyle en Weekblad Regio Oss/ Kliknieuws.nl zorgen ervoor dat jullie team er geweldig uitziet terwijl jullie samen de ene overwinning na de andere behalen.

Enthousiast geworden?

Dus, zijn jullie klaar om samen met De Smid Lifestyle en Weekblad Regio Oss/ Kliknieuws.nl te rocken op het veld of in de zaal? Doe mee, laat je creativiteit de vrije loop en wie weet zijn jullie straks de lucky winners van onze sportieve sponsoring!

Nog even in het kort!

  1. De winactie begint opย vrijdag 1 september 2023 om 00:00 uurย (lokale tijd).
  2. De deadline voor inzendingen is opย maandag 2 oktober 2023 om 23:59 uurย (lokale tijd).
  3. Het stemmen op de winnaar begint opย woensdag 4 oktober 2023 om 00:00 uurย (lokale tijd).
  4. Het stemmen sluit opย zondag 18 oktober 2023 om 23:59 uurย (lokale tijd).
  5. Alle inzendingen die na de einddatum verstuurd worden, komenย nietย in aanmerking voor sponsoring.