Redwell infrarood verwarming

Dé nieuwe manier van verwarmen

Redwell is marktleider op het gebied van infrarood verwarming. Met een uitgebreid assortiment aan infrarood warmtepanelen en meer dan 20 jaar ervaring biedt Redwell stijlvolle en efficiënte oplossingen die geheel kunnen worden aangepast op de behoefte van de gebruiker. Redwell staat voor design, comfort, kwaliteit en duurzaamheid.

Redwell: de beste
infrarood warmtepanelen

Revolutionair verwarmen: comfortabel, stijlvol, gezond en kostenbesparend.

De stijgende prijzen van aardgas en de toekomstige beschikbaarheid ervan is de reden waarom men op zoek moet gaan naar alternatieve manieren van verwarmen. Milieuvriendelijke energiebronnen zoals windmolens en zonnepanelen zijn meestal gebaseerd op het opwekken van elektriciteit. Daarom is elektriciteit dé brandstof van de toekomst. Redwell heeft in verschillende landen al bewezen het beste alternatief te zijn voor de verwarming van nu en voor de verwarming in de toekomst.

Maar waarom infrarood verwarming? Een van de voordelen van verwarmen met infrarood is de mogelijkheid om te verwarmen met energie uit hernieuwbare bronnen (bijvoorbeeld zonnepanelen). Infrarood verwarming levert dus een aanzienlijke energiebesparing op. Daarnaast geeft infrarood verwarmen een veel aangenamere warmte in vergelijking met traditionele manieren van verwarmen en kan elke ruimte apart verwarmd worden.

Infrarood verwarming wand

Voor wandmontage heeft Redwel verschillende soorten infrarood verwarming. Sommige infrarood panelen hebben een dubbele functionaliteit. Zo zijn er infrarood panelen met eigen afbeeldingen, spiegels of krijtborden. Zo is verwarmen met Redwell niet alleen efficiënt maar ook stijlvol. De wandpanelen van Redwell zijn eenvoudig zelf te monteren.

Infrarood verwarming plafond

Naast wandverwarming heeft Redwell ook diverse producten die geschikt zijn voor plafondmontage. Dus geen ruimte aan de muur? Geen probleem want de infrarood verwarming van Redwell kan ook aan het plafond gemonteerd worden.

Mobiele verwarming verwarming

Redwell heeft verschillende staande infrarood verwarmingen die verplaatsbaar zijn. De modellen kunnen gebruikt worden als bijverwarming maar kunnen ook zelfstandig hele ruimtes verwarmen. Zeer praktisch!

Infrarood verwarming badkamer

Redwell biedt ook diverse efficiënte en stijlvolle infrarood verwarmingen voor in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een infrarood spiegel of een handdoekdroger. Ideaal voor het verwarmen van de badkamer.

Infrarood panelen

Het assortiment van Redwell bestaat uit verschillende infrarood verwarmingspanelen. Hieronder vallen panelen die geschikt zijn voor het plafond of voor de wand. Wandpanelen hebben een dubbele functie omdat ze praktisch en stijlvol moeten zijn, terwijl plafondpanelen zo onopvallend mogelijk moeten zijn.

Spiegel verwarming

De spiegelverwarming van Redwell heeft een dubbele functie. Hij kan worden gebruikt als verwarming en als spiegel. Dit maakt deze infrarood verwarming tot een stijlvolle en onopvallende verwarming voor thuis. De spiegelverwarming van Redwell is eenvoudig te monteren en kan in elke ruimte gebruikt worden. Van badkamer tot slaapkamer en van de hal tot de inloopkast.

Thermostaten voor infrarood verwarming

Naast tal van verschillende infrarood verwarmingen heeft Redwell ook diverse thermostaten in het assortiment. De verwarmingen van Redwell zijn eenvoudig te installeren en daarom is gekozen voor een schakelsysteem dat net zo makkelijk kan worden toegepast.

Een greep uit ons assortiment

Berichten