Redwell infrarood verwarming

Dé nieuwe manier van verwarmen

Ontdek de toekomst van efficiënt en milieuvriendelijk verwarmen met de infrarood verwarmingssystemen van Redwell. Door het integreren van geavanceerde technologieën, presenteert Redwell een duurzaam alternatief ter vervanging van de gebruikelijke traditionele verwarmingsmethodes. Als marktleider op het gebied van infraroodverwarming, weerspiegelt Redwell een rijke expertise. Met een uitgebreid assortiment aan infrarood warmtepanelen en meer dan 20 jaar ervaring biedt Redwell stijlvolle en efficiënte oplossingen die geheel kunnen worden aangepast op de behoefte van de gebruiker. Design, comfort, kwaliteit en duurzaamheid is waar Redwell voor staat.

De beste
infrarood warmtepanelen

Producten

Redwell handdoekdroger

Redwell Pipewave

Redwell Glaspaneel

Redwell Round

Redwell Diskus

Redwell Spiegel

Redwell Round spiegel infrarood verwarming

Redwell WE-Line met (eigen) afbeelding

Redwell Round paneel met (eigen) afbeelding

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op.

  Waanzinnige toepassingen voor iedere situatie

  Revolutionair verwarmen: comfortabel, stijlvol, gezond en kostenbesparend.

  De stijgende prijzen van aardgas en de toekomstige beschikbaarheid ervan vormen een aanleiding om te zoeken naar alternatieve manieren van verwarmen. Vooral omdat milieuvriendelijke energiebronnen, zoals windmolens en zonnepanelen, meestal gericht zijn op het opwekken van elektriciteit. Hierdoor wordt elektriciteit gepositioneerd als dé brandstof van de toekomst. In diverse landen heeft Redwell bewezen het beste alternatief te zijn voor zowel huidige als toekomstige verwarmingsbehoeften.

  Waarom infrarood verwarming?

  Een van de pluspunten van het gebruik van infrarood verwarming betreft de capaciteit om te verwarmen met hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen. Als gevolg hiervan draagt infrarood verwarming bij aan aanzienlijke energiebesparingen. Bovendien zorgt infrarood verwarming voor een veel comfortabelere warmte in vergelijking met conventionele verwarmingsmethoden. Daarbij biedt het ook de mogelijkheid om individuele ruimtes afzonderlijk te verwarmen.

  Infrarood wandverwarming

  Bij wandmontage presenteert Redwell diverse varianten van infraroodverwarming. Een aantal van deze infraroodpanelen beschikken over een dubbele functionaliteit. Bijvoorbeeld, er zijn panelen met eigen afbeeldingen, spiegels of krijtborden. Dit illustreert dat verwarmen met Redwell niet enkel doeltreffend is, maar eveneens een stijlvolle keuze betreft. Bovendien kunnen de wandpanelen zonder moeite zelf worden gemonteerd.

  Infrarood plafondverwarming

  Naast wandverwarming biedt Redwell tevens een scala aan producten die geschikt zijn voor plafondmontage. Stel dat er geen beschikbare muurruimte is, dan vormt dat geen enkel probleem, want de infrarood verwarming van Redwell kan net zo goed aan het plafond worden bevestigd.

  Mobiele infrarood verwarming

  Het merk heeft verschillende staande infrarood verwarmingen die verplaatsbaar zijn. Deze modellen kunnen gebruikt worden als bijverwarming maar kunnen ook zelfstandig hele ruimtes verwarmen. Zeer praktisch!

  Infrarood badkamer verwarming

  Ook biedt Redwell diverse efficiënte en stijlvolle infrarood verwarmingen voor in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een infrarood spiegel of een handdoekdroger. Ideaal voor het verwarmen van de badkamer.

  Infrarood panelen

  Het aanbod omvat diverse varianten van infrarood verwarmingspanelen. Deze omvatten zowel panelen die geschikt zijn voor wand- als plafondmontage. Wandpanelen worden ontworpen met een dubbele functie, waarbij zowel functionaliteit als stijl van belang zijn. Daartegenover staan plafondpanelen, die juist zo onopvallend mogelijk moeten zijn.

  Spiegel verwarming

  De spiegelverwarming die wordt aangeboden door Redwell, vervult twee doelen. Hij fungeert niet alleen als een warmtebron, maar ook als een spiegel. Hierdoor wordt deze infraroodverwarming een elegante en subtiele optie voor huiselijke verwarming. De installatie van de spiegelverwarming is moeiteloos en het apparaat kan in elke kamer worden geplaatst. Of het nu gaat om de badkamer, de slaapkamer, de hal of zelfs de inloopkast.

  Thermostaten

  Naast tal van verschillende infrarood verwarmingen heeft het merk ook diverse thermostaten in het assortiment. De verwarmingen zijn eenvoudig te installeren en daarom is gekozen voor een schakelsysteem dat net zo makkelijk kan worden toegepast.

  Berichten