Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)
Ma - Za: 10:00 - 17:00 uur
Voor 12:00 uur besteld, direct verzonden
Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)

Persoonlijke aanvraag doen

Bij onze winkel streven we ernaar om aan al uw wensen en behoeften te voldoen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een persoonlijke aanvraag te doen voor een artikel.

Bij het indienen van uw aanvraag, is het belangrijk om te onthouden dat de gewenste afleverdatum niet altijd de definitieve datum zal zijn. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, maar de exacte levertijd kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals beschikbaarheid van het artikel en verzendmethoden.

Echter, we begrijpen dat timing vaak cruciaal is, en daarom zullen we altijd ons best doen om rekening te houden met uw gewenste afleverdatum. We zullen met u communiceren over de geschatte levertijd en samenwerken om een geschikte oplossing te vinden die aan uw verwachtingen voldoet.

Dus, als u een specifiek artikel nodig heeft en graag een persoonlijke aanvraag wilt indienen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en streven ernaar om uw winkelervaring zo soepel en bevredigend mogelijk te maken.