Welkom bij Smid Lifestyle!

Welkom bij de Smid. Het pand aan de Lietingstraat geldt als de bakermat van de Harense Smid die tot de jaren zestig bekend stond als smederij/reparatiewerkplaats van landbouwwerktuigen en later uitgroeide tot landelijke formule in consumentenelektronica. De winkelketen kreeg in 2003 het koninklijk predicaat Hofleverancier, in 2007 gevolgd door de Elsevier Retail Jaarprijs voor winkelketen met de beste service. Sinds er weer onder de vertrouwde naam De Smid gehandeld wordt is het voor klanten  een groot thuiskomen.

Smid Lifestyle is een moderne lifestyle winkel met een groot assortiment trendy en luxe tuinmeubelen. Met bekende merken als Suns, 4Seasons Outdoor, Exotan, AppleBee en Taste by 4SO heeft Smid Lifestyle voor iedere tuin wel een passende lounge- of tuinset. En met deskundig advies van onze medewerkers maakt u altijd de beste keuze. Naast tuinmeubelen hebben we ook een grote fietsafdeling met een groot assortiment fietsen en e-bikes. En met een eigen werkplaats kunt u altijd bij ons terecht wanneer u problemen ondervind aan uw fiets. Onze Eddy helpt u graag.

Ook hebben wij een prachtige verlichting afdeling, misschien wel de grootste en mooiste van de regio. Met allerlei verschillende soorten verlichting en met deskundig advies van Jos maakt u altijd de juiste keuze. En indien gewenst hangen wij de lamp bij u thuis op.

Naast deze afdelingen hebben wij ook nog een groot assortiment aan BBQ’s en accessoires, vuurhaarden, audio voor in je tuin, ligstoelen en nog heel veel meer. Eigenlijk kunt u het beste eens gewoon langskomen in onze prachtige winkel en je laten verrassen door ons aanbod en onze service.

Tot ziens bij de Smid in Haren.

klantenservice-desmidlifestyle
Smid-Lifestyle-6958

Openingstijden!

Kunnen wij je helpen?

Een gemotiveerd team met kennis van zaken helpt je graag tijdens je winkelbezoek

Jeroen

Jeroen is de bedrijfsleider waar je al je vragen bij kwijt kunt. 

Wendy

Voor al uw vragen in de winkel kun je bij Wendy terecht!

Jos

Jos weet alles over verlichting en adviseert je dan ook graag. 

Leon

Op zoek naar een loungeset? Leon weet alles van tuinmeubelen. 

Serge

Serge beantwoord al je vragen over fietsen en e-bikes. 

Eddy

Als je aan fietsen denkt denk je in Haren al gauw aan Eddy!

Een impressie van onze winkel

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!