Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)
Ma - Za: 10:00 - 17:00 uur
Voor 12:00 uur besteld, direct verzonden
Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)

Over Ons

Het pand aan de Lietingstraat geldt als dé bakermat van De Harense Smid die tot de jaren zestig bekend stond als smederij/reparatiewerkplaats van landbouwwerktuigen en later uitgroeide tot landelijke formule in consumentenelektronica. De winkelketen kreeg in 2003 het koninklijk predicaat Hofleverancier, in 2007 gevolgd door de Elsevier Retail Jaarprijs voor winkelketen met de beste service. Sinds er weer onder de vertrouwde naam De Smid gehandeld wordt is het voor klanten een groot thuiskomen.

De Smid Lifestyle is een moderne lifestyle winkel met een groot assortiment trendy en luxe tuinmeubelen. Met bekende merken als Suns, 4 Seasons Outdoor, Exotan, AppleBee en Taste by 4SO heeft De Smid Lifestyle voor iedere tuin een passende lounge- of tuinset. Met deskundig advies van onze medewerkers maak je altijd de beste keuze. Naast tuinmeubelen hebben we een grote fietsenafdeling met een groot assortiment fietsen en e-bikes, uiteraard met een eigen werkplaats! Zo kan je altijd bij ons terecht wanneer je problemen ondervindt aan jouw fiets. Onze Eddy helpt je graag.

Ook hebben wij een prachtige afdeling met verlichting, misschien wel de grootste en mooiste van de regio! Met allerlei verschillende soorten verlichting en met deskundig advies van Jos maak je altijd de juiste keuze. Indien gewenst hangen wij de lamp ook nog bij jou thuis op!

Kwaliteit

Wij bieden uitsluitend producten aan van de beste merken, zo ben je altijd gegarandeerd van de beste kwaliteitsartikelen.

Klantenservice

Onze mensen werken dagelijks vol passie en plezier om de mooiste en beste merken aan te kunnen bieden in onze online winkel en in de showroom.

Snelle levering

Kleinere bestellingen die voor 12.00 uur binnenkomen, worden direct verzonden. Voor grotere bestellingen nemen we telefonisch contact op.