Laat jij je verrassen bij De Smid?

Wil je graag jouw wensen op je gemak met ons bespreken én de kwaliteit van onze producten voelen, zien en ervaren? Je bent dan van harte welkom in onze winkel in Haren! Wij nemen de tijd om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden binnen jouw huis en tuin. Je kan bij ons vrij binnenlopen, een afspraak is niet nodig!

Laat je inspireren

We laten je graag kennismaken met het product waar je naar op zoek bent én maken het passend voor jouw situatie (en budget!). Je zult niet de eerste zijn die enthousiast en verrast naar huis gaat.

Advies op maat

Onze specialisten staan klaar om jouw wensen mee te nemen in persoonlijk, passend advies. Of dit nu gaat over tuinmeubelen, verlichting, barbecues of vele andere artikelen.

Krijg tijd en aandacht

Wij schenken aandacht, niet alleen koffie en thee. We hebben alle tijd om jouw wensen te vertalen naar een oplossing op maat. Laat je verrassen en vraag naar advies bij een van onze medewerkers.

De Smid Lifestyle Experience

Een nieuwe wasmachine, een koffiezetapparaat, TV, verlichting of tuinmeubelen. Rare combinatie? Nee hoor, bij De Smid Lifestyle is dit de normaalste zaak van de wereld!

Het pand aan de Lietingstraat geldt als dé bakermat van De Harense Smid die tot de jaren zestig bekend stond als smederij/reparatiewerkplaats van landbouwwerktuigen en later uitgroeide tot landelijke formule in consumentenelektronica. De winkelketen kreeg in 2003 het koninklijk predicaat Hofleverancier, in 2007 gevolgd door de Elsevier Retail Jaarprijs voor winkelketen met de beste service. Sinds er weer onder de vertrouwde naam De Smid gehandeld wordt is het voor klanten een groot thuiskomen.

De Smid Lifestyle is een moderne lifestyle winkel met een groot assortiment trendy en luxe tuinmeubelen. Met bekende merken als Suns, 4 Seasons Outdoor, Exotan, AppleBee en Taste by 4SO heeft De Smid Lifestyle voor iedere tuin een passende lounge- of tuinset. Met deskundig advies van onze medewerkers maak je altijd de beste keuze. Naast tuinmeubelen hebben we een grote fietsenafdeling met een groot assortiment fietsen en e-bikes, uiteraard met een eigen werkplaats! Zo kan je altijd bij ons terecht wanneer je problemen ondervindt aan jouw fiets. Onze Eddy helpt je graag.

Ook hebben wij een prachtige afdeling met verlichting, misschien wel de grootste en mooiste van de regio! Met allerlei verschillende soorten verlichting en met deskundig advies van Jos maakt je altijd de juiste keuze. Indien gewenst hangen wij de lamp ook nog bij jou thuis op!

Naast deze afdelingen hebben wij ook nog een groot assortiment aan BBQ’s en accessoires, vuurhaarden, audio voor in je tuin, ligstoelen en nog heel veel meer. Eigenlijk kan je het beste gewoon langskomen in onze prachtige winkel en je laten verrassen door ons aanbod en onze service.

 

Locatie en openingstijden

De Smid Lifestyle zit gevestigd in Haren bij Oss, in het prachtige Noord-Brabant.
Onze winkel is omgeven door rustige, mooie natuur en goed te bereiken vanaf de snelweg en dus ook met de fiets. Kom gezellig langs en maak kennis met onze producten en diensten.  

De Smid Lifestyle Experience Center

Lietingstraat 23
5368 AA Haren
Nederland

Openingstijden: 

Ma: 12:00 - 18:00 uur
Di: 09:30 - 18:00 uur
Wo: 09:30 - 18:00 uur
Do: 09:30 - 20:00 uur
Vr: 09:30 - 18:00 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten

 

Je kunt bij ons binnenlopen zonder afspraak!

Tijdens de volgende feestdagen is onze winkel gesloten:

- Eerste Kerstdag, 25 december
- Tweede Kerstdag, 26 december
- Nieuwjaarsdag, 1 januari