Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)
Ma - Za: 10:00 - 17:00 uur
Voor 12:00 uur besteld, direct verzonden
Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)

Veelgestelde vragen

Garantie De Smid Lifestyle

Vragen algemeen

Jazeker! Onze prachtige winkel is gevestigd aan de Lietingstraat 23 in Haren (bij Oss). Dat is het voormalige pand van de Harense Smid, onze voorganger. 

Wij hebben de grootste en mooiste collectie tuinmeubelen en verlichting van de regio Oss. Daarnaast hebben we een prachtige fietsenafdeling en hebben we een groot assortiment BBQ’s. Maar eigenlijk moet u gewoon onze winkel bezoeken en u laten verrassen. 

Maandag: 12:00 – 18:00
Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 18:00
Donderdag: 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 17:00
Zondag gesloten

Jazeker, graag zelfs. Daarnaast kunt u in onze winkel ook gewoon met contant geld betalen. Daarnaast hebben wij ook een geldmaat in onze winkel staan. 

Zeker, al zijn sommige paden wel iets smaller. Maar u kunt gerust naar onze winkel komen. Wij begeleiden u graag wanneer dat gewenst is. 

Klantenservice

Binnen kantooruren kunt u met onze winkel contact opnemen via telefoonnummer 0412-462651. Ook kunt u een bericht achterlaten via onze contactpagina. 

Wij doen altijd ons best uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, dus ook technische vragen! Mochten we er samen niet uitkomen, dan kunnen we altijd adviseren bij wie u dan moet zijn. 

Webshop

Voor bestellingen die per pakketpost verzonden worden ontvangt u een trackinglink zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten. 

Voor bestellingen die niet per pakketdienst verzonden kunnen worden nemen wij binnen 24 uur  telefonisch contact op om een leverafspraak te maken.

Wij doen altijd ons best uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, dus ook technische vragen! Mochten we er samen niet uitkomen, dan kunnen we altijd adviseren bij wie u dan moet zijn. 

Uiteraard. Wanneer u een tuin- of loungeset via onze website besteld nemen wij telefonisch contact met u op om een bezorgmoment te bespreken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de set netjes op de gewenste plek komt te staan. 

Uiteraard, en u heeft daar wettelijk gezien ook recht op mits u dit binnen 14 dagen na levering bij ons kenbaar maakt. Het beste kunt u dan telefonisch contact met ons opnemen zodat we samen kijken naar de beste oplossing. 

JA, en u heeft daar wettelijk gezien ook recht op mits u dit binnen 14 dagen na levering bij ons kenbaar maakt. Zonder opgave van een reden heeft u daarna nog 14 dagen om het artikelen te retourneren. De verzendkosten naar onze winkel zijn wel voor uw rekening.