Ruilen & Retourneren

Niet helemaal blij met uw aankoop of u wilt het gekochte artikel ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur? Geen probleem, wij denken graag met u mee. Bekijk hieronder de opties.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten kunt u terugvinden op de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Ruilen

Toch niet helemaal tevreden met uw aankoop maar u wilt een andere uitvoering van hetzelfde product hebben, dan is dat ook mogelijk. Wij verzoeken u vriendelijk dan contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0412-462651 of via het contactformulier op deze wedstrijd. Samen met u zorgen we er dan voor dat het ruilproces goed wordt uitgevoerd. Ook kunt u met uw artikel naar de winkel komen, dan lossen we het daar samen op. 

Klantenservice

Heeft u vragen? Wellicht kunnen onderstaande pagina's u helpen!

Bestellen

Wilt u iets bestellen op onze website. Bekijk dan snel deze pagina voor alle info over het bestelproces.

Ruilen & Retourneren

Toch niet helemaal blij met het bestelde artikel? Bekijk dan snel ons ruil- en retourbeleid. 

Garantie & Klachten

Zijn er ondanks alles toch klachten of vragen over de garantie, bekijk dan deze pagina.