Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)
Ma - Za: 10:00 - 17:00 uur
Voor 12:00 uur besteld, direct verzonden
Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)

Ruilen & Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten kunt u terugvinden op de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Ons retouradres is:

De Smid Lifestyle
Lietingstraat 23, 5368 AA Haren
Nederland

Let op: vermeld altijd je bestelgegevens op een bijgevoegd formulier bij de retour. Schrijf niet op verpakkingen. Tevens raden we je aan om je retourbewijs en trackinglink goed te bewaren, dit geldt tevens als bewijs van verzending. Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling in de winkel te retourneren. 

Ruilen

Toch niet helemaal tevreden met uw aankoop maar u wilt een andere uitvoering van hetzelfde product hebben, dan is dat ook mogelijk. Wij verzoeken u vriendelijk dan contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0412-462651 of via het contactformulier op deze website. Samen met u zorgen we er dan voor dat het ruilproces goed wordt uitgevoerd. Ook kunt u met uw artikel naar de winkel komen, dan lossen we het daar samen op.