Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)
Ma - Za: 10:00 - 17:00 uur
Voor 12:00 uur besteld, direct verzonden
Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)

Reviews

Tevreden? Laat het ons weten!

Vroeger was de klant koning bij de Harense Smid. En deze traditie zetten wij graag voort bij Smid Lifestyle. Wij proberen u altijd zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Om ons te kunnen blijven verbeteren zouden wij het waarderen wanneer u een beoordeling achter wilt laten op GoogleFacebook of Vijfsterren specialist! U kunt zelf kiezen welk review platform u fijn vind. Wanneer u geen gebruik maakt van Facebook of Gmail kunt u kiezen voor de vijfsterren. 

Maak kans op een cadeaubon van 50,-.

Iedereen die een review bij ons achter laat maakt maandelijks kans op een cadeaubon ter waarde van 50,- te besteden in onze winkel. 

leon-smid-lifestyle
eddy-smid-lifestyle

Ons reviewbeleid

Voor het verzamelen van reviews gebruiken wij de software van 5-sterrenspecialist en conformeren wij ons aan de richtlijnen van het onafhankelijke platform. Alleen klanten die daadwerkelijk een product gekocht hebben of een service-ervaring gehad hebben, worden uitgenodigd om een review te geven via 5-sterrenspecialist. Het volledige overzicht van de richtlijnen van het onafhankelijke platform van 5-sterrenspecialist kun je via deze link terugvinden https://www.5sterrenspecialist.nl/richtlijnen-voor-klantbeoordelingen

Iedereen is ook vrij om een review achter te laten via Facebook en Google.