Tevreden? Laat het ons weten!

Vroeger was de klant koning bij de Harense Smid. En deze traditie zetten wij graag voort bij Smid Lifestyle. Wij proberen u altijd zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Om ons te kunnen blijven verbeteren zouden wij het waarderen wanneer u een beoordeling achter wilt laten op GoogleFacebook of Vijfsterren specialist! U kunt zelf kiezen welk review platform u fijn vind. Wanneer u geen gebruik maakt van Facebook of Gmail kunt u kiezen voor de vijfsterren. 

Maak kans op een cadeaubon van 50,-.

Iedereen die een review bij ons achter laat maakt maandelijks kans op een cadeaubon ter waarde van 50,- te besteden in onze winkel. 

leon-smid-lifestyle
eddy-smid-lifestyle

Via Google

Henk van de Coolwijk
Henk van de Coolwijk
12:12 27 Nov 21
Leuk, deskundig personeel. Goede voorlichting.
Sjef Mannie
Sjef Mannie
20:08 22 Nov 21
Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk en kundig personeel.
gert-jan Vanbergen
gert-jan Vanbergen
13:55 10 Aug 21
Mooie winkel .
Anny van Erp
Anny van Erp
13:36 16 Jun 21
Er was iets mis met de aangekochte tuintafel maar dat is supergoed opgelost. Dank je wel voor de meer dan uitstekende service. Een 10 met een griffel….
Patrick van Diepen
Patrick van Diepen
19:57 08 May 21
Complete tuin en lounge set aangeschaft. Goed geholpen, voor een mooie prijs en het mag gezegd worden hele goede service (Jeroen).Bedankt en zeker tot ziens.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Via Facebook

De Smid Lifestyle
5.0
Based on 14 reviews
aangedreven door Facebook
Marieke Ceelen
Marieke Ceelen
2020-08-22T21:35:07+0000
Mooie winkel met een goede service! Vriendelijk personeel die luistert naar de wensen van de klant. Aanrader voor velen!
Monique te Kiefte
Monique te Kiefte
2020-08-21T16:48:50+0000
super winkel met vriendelijk personeel, echt een aanrader
Shern Disco
Shern Disco
2020-08-15T18:38:15+0000
Echt een super geholpen! Ik beveel dit iedereen aan! Super team daar die altijd voor je klaar staat en tijd voor je maaktlees meer
Brigitte Bakx
Brigitte Bakx
2020-08-15T17:46:28+0000
Geweldige spullen en vaak leuke winacties ze zijn vriendelijk als je vragen heb super 👍🏻👍🏻👍🏻
Kaily Tiellemans
Kaily Tiellemans
2020-07-23T13:58:30+0000
Super service en goede kwaliteit! Wij zijn ontzettend fijn geholpen.
Rob Eindje
Rob Eindje
2020-06-12T20:10:57+0000
Uitstekende service! Helaas moesten de gekochte lampen retour. Het moment waarop pas echt de klantvriendelijkheid op de proef wordt gesteld. Snelle reactie, alles teruggenomen, en alle kosten vergoed. Prima bedrijf!lees meer
Rene NO Brabant
Rene NO Brabant
2019-08-30T08:05:56+0000
Vriendelijk geholpen, Eddy, prettige en vriendelijke man, geeft vertrouwen!
Jan van Leest
Jan van Leest
2019-06-01T10:25:28+0000
Super service! Dank jullie!!5 dikke sterren!!
Jorien Versantvoort
Jorien Versantvoort
2019-03-30T12:39:52+0000
Ontzettend goed geholpen, advies op maat, prachtige tuinmeubelen besteld!
Floortje Haring
Floortje Haring
2018-08-27T20:24:45+0000
afgelopen vrijdag even binnen gewandeld want Google vertelde ons dat ze hier tuinmeubelen verkochten. we zagen er gelijk 1 die aan al onze eisen voldeed. we hebben nog even verder gekeken en smiddags terug gekomen. de set kon de volgende dag geleverd worden! Echt top. zijn super goed geholpen, heel vriendelijk, alles duidelijk en we zijn zo blij met ons setje!ook wilde we graag nog een stoel erbij, deze was niet in de winkel maar kon geregeld worden en wordt ook nog eens gratis bezorgd, de rest kwam ook al gratis en tot achterin de tuin. nogmaals top! bedankt voor de snelle en goede service!lees meer
Marielle Verhoeven
Marielle Verhoeven
2018-05-21T10:32:01+0000
Van de week een parasol gekocht …goed geholpen en 2 dagen erna al thuisgebracht…wat een service…kei blij mee, komen vaker terug !!lees meer
Manon Van Den Bogaart-van Lith
Manon Van Den Bogaart-van Lith
2018-05-09T16:43:08+0000
Goede service en de volgende dag al geleverd! Helemaal blij met onze nieuwe tuin- en lounge set.
Joyce van Uden
Joyce van Uden
2018-05-02T04:06:01+0000
Jolanda Meijer
Jolanda Meijer
2018-05-01T09:20:13+0000
Geweldig..super geholpen met de loungeset. Dezelfde dag gebracht en in elkaar gezet. En een week later een prachtige stoel gewonnenSuper bedankt �lees meer
Jane Schoppema
Jane Schoppema
2017-10-10T10:55:34+0000
.
Denise Yassine
Denise Yassine
2016-03-07T19:08:12+0000
Een super winkel!
Monique Vogelzang
Monique Vogelzang
2016-03-02T13:02:37+0000
Bestelling goed ontvangen, was ook goed verpakt
Jan Jonker
Jan Jonker
2015-08-22T16:52:05+0000
Mirjam Zegers van Hees
Mirjam Zegers van Hees
2015-04-22T20:45:25+0000
Sonja de Lang - Leenarts
Sonja de Lang – Leenarts
2015-04-22T17:29:56+0000
Allemaal leuke hippe merken!
Tanya Weidema
Tanya Weidema
2015-04-15T11:35:22+0000
Mooie winkel geworden met uitgebreid assortiment.
Volgende beoordelingen