Hartman tuinmeubelen

Op zoek naar nieuwe tuinmeubelen? Dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment, waaronder tuinmeubelen van Hartman.

Hartman tuinmeubelen:
Met meer dan 50 jaar ervaring weten ze bij Hartman als geen ander hoe zij tuinmeubelen moeten maken. De tuinmeubelen die tegen een stootje kunnen en die het buitenleven leuker maken. In elk product combineert Hartman Comfort, Design en Kwaliteit. Van oudsher een echt specialist in kunststof tuinmeubelen.

Bij Smid Lifestyle kijken we naar zitcomfort. Zitcomfort prikkelt de zintuigen. Daarom zit een Hartman tuinmeubel als gegoten. De ergonomische pasvormen en het gebruik van de nieuwste innovatieve technieken zorgen er samen voor dat het Hartman tuinmeubilair optimaal comfort biedt. En daarnaast is het meubilaire gemakkelijk te onderhouden.

Dankzij 50 jaar aan ervaring heeft Hartman de kennis in huis om tuinmeubels te maken van hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit staat bij hun voorop dit wordt gewaarborgd in het eigen test center. Elk product wordt zorgvuldig getest op sterkte, weerbestendigheid en kleurvastigheid. dHet testcenter hanteert dezelfde strenge normering als TNO en TUV Nederland. Wat mooi is, moet mooi Blijven! Kom snel een kijkje nemen en genieten van de Hartman tuinmeubelen bij de Smid Lifestyle in Haren.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type set het beste bij uw woonomgeving past. En daarbij kijken we graag naar jouw wensen om tot een juist advies en keuze te komen!

Hartman tuinbeulen bij Smid Lifestyle

Als je op zoek bent naar een nieuwe loungeset, tuinset, tuintafel bent u voor tuinmeubelen bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiement tuinmeubelen van de beste merken zoals Suns, 4 Seasons, Taste by 4SO, AppleBee, Garden Impressions en Hartman. 

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type set het beste bij uw woonomgeving past. Of het nu voor de tuin of serre is, voor iedere tuin is er wel een prachtige tuin- of loungeset beschikbaar. 

Levering Hartman tuinmeubelen

Wanneer u tuinmeubelen bij ons besteld dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u thuis bezorgd worden en indien gewenst netjes uitgepakt en geplaatst worden. Onze bezorgers helpen u hier graag mee.

Wanneer u bij ons een tuinset besteld dan nemen wij met je de voortgang door. We bepalen de dag samen en de tijdstip wanneer je de nieuwe set geleverd wilt krijgen. Een dag van te voren bellen wij je op om een indicatie aan.te geven wanneer wij langskomen. Op de dag zelf zullen wij ook een half uur van te voren bellen dat wij er aan komen.

Bij plaatsing zorgen wij ervoor dat deze geheel naar je wens is. Verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Een impressie van Hartman tuinmeubelen

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!

Assortiment Apple Bee tuinmeubelen