Glatz tuininrichting

Op zoek naar nieuwe tuininrichting? Dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment, waaronder tuinaccessoires van Hartman.

Glatz:
Met een geschiedenis van 125 jaar heeft Glatz steekt het bedrijf nog elke dag hun hart en ziel in het ontwerpen en vervaardigen van zonneschermen. Meegaan met de laatste trends en de tijd voor blijven.

De Zwitserse productontwerpers ontwikkelen alle zonneschermen op basis van ergonomische principes "vorm volgt functie". Het productassortiment van Glatz bestaat uit 27 verschillende soorten zonneschermen, verkrijgbaar in drie afzonderlijke vormen, talloze maten en in 90 kleurtinten. Daarnaast beschikt het assortiment ook over verschillende accessoires, voor elk model bijpassende originele accessoires. Die voor 100 procent compatibel zorgen en optimale bevestiging en stabiliteit. Op zoek naar een perfecte parasol voor jouw tuininrichting? Kom dan snel een kijkje nemen en genieten van de parasols van Glatz bij Smid Lifestyle in Haren.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type tuininrichting het beste bij uw woonomgeving past. En daarbij kijken we graag naar jouw wensen om tot een juist advies en keuze te komen!Glatz tuininrichting bij Smid Lifestyle

Als je op zoek bent naar een nieuwe tuininrichting om je tuin stijlvol aan te kleden dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment tuinaccessoires van de beste merken zoals Suns, 4 Seasons, Hartman, Garden Impressions, Glatz, Tic Audio.

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type tuininrichting het beste bij uw woonomgeving past. Of het nu voor de tuin of serre is, voor iedere tuin zijn er verschillende prachtige tuinaccessoires beschikbaar.

Levering Glatz tuininrichting

Wanneer u tuininrichting bij ons besteld dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u thuisbezorgd worden en indien gewenst netjes uitgepakt en geplaatst worden. Onze bezorgers helpen u hier graag mee.

Wanneer u bij ons een tuin accessoires besteld dan nemen wij met je de voortgang door. We bepalen de dag samen en het tijdstip wanneer je de nieuwe set geleverd wilt krijgen. Een dag van tevoren bellen wij je op om een indicatie aan te geven wanneer wij langskomen. Op de dag zelf zullen wij ook een half uur van tevoren bellen dat wij er aan komen.

Bij plaatsing zorgen wij ervoor dat deze geheel naar je wens is. Verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Een impressie van Glatz tuininrichting

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!

Assortiment Glatz tuininrichting