Fietsen Haren

Als je op zoek bent naar een nieuwe fiets, fietsonderdelen of accessoires in de regio Haren bent u bij Smid Lifestyle  aan het juiste adres. Hier bieden wij een groot assortiment aan verschillende modellen fietsen en elektrische fietsen van de beste merken zoals:  Gazelle, Batavus, Unio en Cortina.

Wat moet je tegenwoordig nog zonder fiets? Niets is zo lekker dan een fietstochtje door het bos of in de ochtend wanneer de zon schijnt op de fiets naar je werk. Maar welke fiets past het beste bij mijn fietsavonturen? Onze Eddy staat voor je klaar voor al uw vragen en adviezen. Hij en zijn mede collega’s leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je kijken naar de mogelijkheden en jouw wensen. Om uiteindelijk tot het perfecte model fiets uit te komen die aansluit op al jouw wensen. En daarnaast kunt u voor reparatie ook altijd terecht bij Eddy en zijn mede collega’s.

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken fietsen voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken. Kom langs en geniet van de mooiste modellen fietsen van onze topmerken!

Ook kunnen wij – indien gewenst – de fiets of fietsaccessoires tegen vergoeding bij je thuis bezorgen. We maken dan samen een afspraak en komen op een gewenst moment bij u langs. Extra service van De Smid! Kom dus snel langs voor fietsen Haren.

 

eddy-smid-lifestyle
fietsen-de-smid-lifestyle

Fiets en reparatie service

Niets is zo lekker dan met het mooie weer een fietstocht maken door de natuur en genieten van de omgeving. Van stadsfietsen tot aan elektrische fietsen, bij Smid Lifestyle kunt u altijd terecht. Naast de service bij aankoop van een fiets, fietsonderdelen of accessoires kunt u voor reparaties altijd bij Eddy en zijn collega's terecht. Wij van Smid Lifestyle beschikken namelijk over onze eigen werkplaats. Ze staan voor je klaar om je te adviseren over de verschillende fietsmodellen en kijken naar jouw wensen om hier een passend advies over te geven.Fietsassortiment regio Haren

Smid Lifestyle heeft een groot assortiment aan fietsen, denk hierbij aan verschillende modellen stadsfietsen, tourfietsen, moederfietsen, kinderfietsen, e-bikes en elektrische fietsen. Meer informatie nodig over een van onze modellen of wil je er achterkomen welk model het beste bij mij past. Kom langs bij Smid Lifestyle in Haren, hier staat ons personeel voor je klaar om je te voorzien van alle informatie en helpen je met het beantwoorden van al je vragen. Naast advies over fietsen kun je bij Smid Lifestyle ook terecht voor alle fietsreparaties. We zorgen ervoor dat je met het mooie weer in bezit bent van een fiets naar wens, dus kom snel langs!

 

Ruim assortiment fietsen

Een impressie van onze winkel

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!