Eurom tuininrichting

Op zoek naar nieuwe tuininrichting? Dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment, waaronder tuinaccessoires van Eurom.

Eurom:
Sinds 1974 ontwikkelt en verkoopt Eurom elektrische producten. De producten zijn in zeven verschillende hoofd-categorieën onderverdeelt.

  • Reining 
  • Tuin & Recreatie
  • Terrasverwarming
  • Permanente verwarming
  • Verwarming
  • Klimaatbeheersing
  • Aggregaten

Eurom creërt comfort voor de consument door klimaat en seizoensproducten te ontwikkelen. Hierbij kijken ze naar duurzame oplossingen, gebruiksvriendelijkheid, hoge kwaliteit, veiligheid en optimalisatie. Door te blijven ontwikkelen en innoveren zijn de producten altijd actueel en up-to-date. Ze proberen hiermee steeds betere en mooier producten te ontwikkelen die in elke woning goed zal staan.

Benieuwd naar het assortiment verwarmingsinstallatie van Eurom? Kom dan snel een kijkje nemen bij De Smid Lifestyle in Haren, waar de verschillende tuininrichtingen op je staan te wachten. Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type tuininrichting het beste bij uw woonomgeving past. En daarbij kijken we graag naar jouw wensen om tot een juist advies en keuze te komen!

Eurom tuininrichting bij Smid Lifestyle

Als je op zoek bent naar een nieuwe tuininrichting om je tuin stijlvol aan te kleden dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment tuinaccessoires van de beste merken zoals Suns, 4 Seasons, Hartman, Garden Impressions, Glatz, Tic Audio.

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type tuininrichting het beste bij uw woonomgeving past. Of het nu voor de tuin of serre is, voor iedere tuin zijn er verschillende prachtige tuinaccessoires beschikbaar.

Levering Eurom tuininrichting

Wanneer u tuininrichting bij ons besteld dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u thuisbezorgd worden en indien gewenst netjes uitgepakt en geplaatst worden. Onze bezorgers helpen u hier graag mee.

Wanneer u bij ons een tuin accessoires besteld dan nemen wij met je de voortgang door. We bepalen de dag samen en het tijdstip wanneer je de nieuwe set geleverd wilt krijgen. Een dag van tevoren bellen wij je op om een indicatie aan te geven wanneer wij langskomen. Op de dag zelf zullen wij ook een half uur van tevoren bellen dat wij er aan komen.

Bij plaatsing zorgen wij ervoor dat deze geheel naar je wens is. Verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Een impressie van Eurom tuininrichting

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!

Assortiment Eurom tuininrichting