BBQ's Uden

Als je op zoek bent naar BBQ’s of BBQ accessoires in de Regio Uden dan ben je bij De Smid Lifestyle aan het juiste adres. Binnen ons barbecue assortiment hebben we naast verschillende merken BBQ’s ook alle accessoires die je nodig hebt om een heerlijke avondje te kunnen barbecuen. 

Een BBQ kies je niet zomaar. Je hebt verschillende soorten, maten en type BBQ’s en elke barbecue heeft een unieke werkwijze. Daarnaast hebben we voor elke type BBQ een groot assortiment BBQ accessoires. Maar welke accessoires heb ik nodig?  Allerlei vragen die je jezelf afvraagt tijdens de zoektocht naar de perfecte BBQ.  Onze medewerkers helpen je graag met het beantwoorden van je vragen. Ze kijken samen met jou naar je wensen en behoeftes en welke bbq hier het beste op aansluit om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen.  Wij hebben een breed aanbod aan BBQ en BBQ accessoires van verschillende top merken zoals: Weber, The Bastard, Boretti, Ofyr en Barbecook. 

Ook kunnen wij – indien gewenst – de BBQ tegen vergoeding bij je thuis worden bezorgd. We maken dan samen een afspraak en komen op een gewenst moment bij u lang. Extra service van De Smid! Kom dus snel langs voor BBQ’s Uden.

bbq-oss
Barbecue Oss

Welke BBQ kies jij?

Lekker BBQ'n met vrienden en familie in jouw tuin, maar weet je niet zo goed welke bbq bij jouw past? Is een klassieke kolen BBQ voor u voldoende of bent u op zoek naar elektrische bbq, green egg of een buiten bakplaat? Kom langs bij de Smid Lifestyle in haren en laat je adviseren over de verschillende types, merken en modellen. Onze medewerkers kijken graag met je mee naar uw wensen en behoeftes en helpt u bij het maken van de juiste keuze. Zodat u deze zomer met vrienden en familie lekker kunt genieten van een heerlijke stukje vlees!

BBQ's en BBQ accessoires

De Smid Lifestyle heeft een groot assortiment BBQ's van klassieke BBQ's tot aan kamado barbecues. Naast de zoektocht naar de perfecte bbq kunnen ook de accessoires niet ontbreken. Maar welke accessoires horen bij mijn type bbq? Om de juiste keuze te maken in een bbq en de accessoires staan de medewerkers van Smid Lifestyle voor uw klaar! Ze kijken met u mee naar uw wensen en behoeftes en geven hierop een passend advies. Zodat u in de zomer uw vrienden en familie kunt uitnodigen voor een uitgebreide bbq.

Alles voor uw barbecues (BBQ)

Een impressie van onze winkel

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!

Weber BBQ's bij Smid Lifestyle

Als je op zoek bent naar een nieuwe BBQ, gas BBQ, BBQ accessoires of advies nodig hebt, dan bent u bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment BBQ's / BBQ accessoires van de beste merken zoals Weber, Boretti, Ofyr en Barbecook.

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type / accessoires het beste bij uw BBQ past. Samen kijken naar de mogelijkheden!