Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)
Ma - Za: 10:00 - 17:00 uur
Voor 12:00 uur besteld, direct verzonden
Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)

BBQ’s Schaijk

BBQ's Schaijk

Als je op zoek bent naar BBQ’s of BBQ accessoires in de Regio Schaijk dan ben je bij De Smid Lifestyle aan het juiste adres. Binnen ons barbecue assortiment hebben we naast verschillende merken BBQ’s ook alle accessoires die je nodig hebt om een heerlijke avondje te kunnen barbecuen. 

Een BBQ kies je niet zomaar. Je hebt verschillende soorten, maten en type BBQ’s en elke barbecue heeft een unieke werkwijze. Daarnaast hebben we voor elke type BBQ een groot assortiment BBQ accessoires. Maar welke accessoires heb ik nodig?  Allerlei vragen die je jezelf afvraagt tijdens de zoektocht naar de perfecte BBQ.  Onze medewerkers helpen je graag met het beantwoorden van je vragen. Ze kijken samen met jou naar je wensen en behoeftes en welke bbq hier het beste op aansluit om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen.  Wij hebben een breed aanbod aan BBQ en BBQ accessoires van verschillende top merken zoals: Weber, The Bastard, Boretti, Ofyr en Barbecook. 

Ook kunnen wij – indien gewenst – de BBQ tegen vergoeding bij je thuis worden bezorgd. We maken dan samen een afspraak en komen op een gewenst moment bij u lang. Extra service van De Smid! Kom dus snel langs voor BBQ’s Schaijk.

bbq-oss
Barbecue Oss

Welke BBQ kies jij?

BBQ's en BBQ accessoires

Weber BBQ's bij Smid Lifestyle