Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)
Ma - Za: 10:00 - 17:00 uur
Voor 12:00 uur besteld, direct verzonden
Lietingstraat 23, 5368 AA Haren (Oss)

B2B

Welkom bij onze B2B-pagina van De Smid Lifestyle! Wij zijn verheugd om een speciale zakelijke omgeving te bieden waar professionals en bedrijven moeiteloos kunnen winkelen voor hoogwaardige producten en diensten. Onze B2B-pagina is ontworpen met het oog op uw zakelijke behoeften, met een breed scala aan producten en services die zijn afgestemd op de eisen van uw onderneming.

Als zakelijke klant van De Smid Lifestyle geniet u van talloze voordelen, waaronder exclusieve prijsstellingen, bulkbestelmogelijkheden en speciale aanbiedingen die zijn afgestemd op uw organisatie.

Onze toegewijde klantenservice staat altijd paraat om u te assisteren bij eventuele vragen of specifieke verzoeken. Of u nu op zoek bent naar gepersonaliseerde offertes, informatie over maatwerkopties of hulp bij het plaatsen van een grote order, ons team staat klaar om u te ondersteunen.

Bij De Smid Lifestyle geloven we in het opbouwen van duurzame zakelijke relaties en streven we ernaar om uw inkoopervaring zo naadloos mogelijk te maken. 

Vragen? Neem dan contact op met de klantenservice of vul het onderstaande formulier in.