BEKIJK ONS RUIME ASSORTIMENT

Heb je vragen over onze producten, neem dan gerust contact met ons op! 

BBQ - (342)

Binnenmeubelen - (67)

Fietsen - (57)

Fitness - (23)

Koken en tafelen - (142)

Tuinmeubelen - (1340)

Verlichting - (1440)

Woonaccessoires - (50)

TUINMEUBELEN

DE NIEUWSTE COLLECTIE TUINMEUBELEN

Voor exclusieve tuinmeubelen ben je bij De Smid Lifestyle aan het juiste adres. Wij hebben de mooiste merken zoals Suns, 4 Seasons Outdoor, Taste by 4SO, Hartman en nog heel veel meer. Bestel online of bezoek de mooiste showroom van de regio! 

Samen met de klant neem ik uitgebreid de tijd om onze prachtige collectie te laten zien. Niets is te gek en er is altijd wel een lounge- of tuinset die prachtig in uw tuin past. Pas wanneer de klant tevreden is ben ik dat ook!

jeroendl

Jeroen is onze specialist in tuinmeubelen

DE MOOISTE COLLECTIE TUINMEUBELEN

Kom eens langs bij De Smid in Haren!

Naast dat we deze handige webshop hebben, kunnen wij ons voorstellen dat je bepaalde producten liever in het echt ziet. Daarom ben je van harte welkom in onze prachtige winkel in Haren (bij Oss) waar we beschikken over 2000 m2 aan tuinmeubelen, verlichting, BBQ's, fietsen, servies en nog heel veel meer. Zien we je snel?

WIJ ZORGEN ERVOOR DAT JE KLANT BLIJFT!

Vroeger was de klant koning bij de Harense Smid, en deze traditie zetten wij graag voort bij De Smid Lifestyle. Wij proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Om ons te kunnen blijven verbeteren zouden wij het waarderen als je een beoordeling achter wilt laten op GoogleFacebook of Vijfsterren specialist!