4 Seasons Outdoor tuininrichting

Op zoek naar nieuwe tuininrichting? Dan bent je bij De Smid Lifestyle op het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment, waaronder tuinaccessoires van 4 Seasons Outdoor.

4 Seasons Outdoor:
In 2003 werd 4 Seasons outdoor opgericht door Frits Wolf Junior. Hoge kwaliteit, goed zitcomfort, eigenzinnig design en weerbestendige eigenschappen waren de belangrijkste speerpunten binnen 4 Seasons Outdoor. De eigenschappen vormen tot op de dag van vandaag de basis van de collecties. Een nieuw tuinmeubel begint met een idee, het schetsen van een nieuw ontwerp. Dit wordt gedaan met veel oog voor comfort en duurzaamheid. Ze combineren technische kennis met stijl, door gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen.

Bij De Smid Lifestyle vindt je de stijlvolle designs van 4 Seasons outdoor. De stijlvolle designs gecombineerd met de robuuste kwaliteit maakt het buitenleven elk seizoen leuker! Met de jarenlange ervaring van de ontwerpers van 4 Seasons Outdoor garanderen zij de hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos kunt genieten, het gehele jaar door. Dus kom snel langs bij Smid Lifestyle in Haren om te genieten van de innovatieve designs van 4 Seasons Outdoor.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type tuininrichting het beste bij uw woonomgeving past. En daarbij kijken we graag naar jouw wensen om tot een juist advies en keuze te komen!

4 Seasons Outdoor tuininrichting bij Smid Lifestyle

Als je op zoek bent naar een nieuwe tuininrichting om je tuin stijlvol aan te kleden dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment tuinaccessoires van de beste merken zoals Suns, 4 Seasons, Hartman, Garden Impressions, Glatz, Tic Audio.

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type tuininrichting het beste bij uw woonomgeving past. Of het nu voor de tuin of serre is, voor iedere tuin zijn er verschillende prachtige tuinaccessoires beschikbaar.

 

Levering 4 Seasons Outdoor tuininrichting

Wanneer u tuininrichting bij ons besteld dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u thuisbezorgd worden en indien gewenst netjes uitgepakt en geplaatst worden. Onze bezorgers helpen u hier graag mee.

Wanneer u bij ons een tuin accessoires besteld dan nemen wij met je de voortgang door. We bepalen de dag samen en het tijdstip wanneer je de nieuwe set geleverd wilt krijgen. Een dag van tevoren bellen wij je op om een indicatie aan te geven wanneer wij langskomen. Op de dag zelf zullen wij ook een half uur van tevoren bellen dat wij er aan komen.

Bij plaatsing zorgen wij ervoor dat deze geheel naar je wens is. Verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Een impressie van 4 Seasons Outdoor tuininrichting

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!

Assortiment 4 Seasons Outdoor tuininrichting