Blog

Damesteam OSS’20 en Margriet winnen sponsordeal!

OSS / HAREN – Het combinatie damesteam van OSS'20 en Margriet, dat dit seizoen voor het eerst de krachten bundelde in een unieke samenwerking, heeft de sponsordeal actie gewonnen welke georganiseerd werd door De Smid Lifestyle in samenwerking met Regio Oss / Kliknieuws.nl. Met meer dan 1000 stemmen van enthousiaste supporters hebben de dames zich verzekerd van een waardevol sponsorpakket dat zal bijdragen aan hun sportieve prestaties.

De sponsordeal actie, georganiseerd door De Smid Lifestyle in samenwerking met Regio Oss / Kliknieuws.nl, bood deelnemende teams uit de regio de kans om een waardevol sponsorpakket te winnen, bestemd voor nieuwe shirts, trainingspakken en andere attributen die het team kan gebruiken. Er werd door de teams veel tijd en energie gestoken in hun deelname en dat resulteerde in 15 prachtige kanshebbers. Er werd bijna 3000 keer gestemd maar uiteindelijk kon er maar 1 team de winnaar zijn en dat waren de dames van OSS”20 en Margriet.

De Smid Lifestyle, hét adres in de regio Oss voor alles op het gebied van tuinmeubelen, verlichting, fietsen en bbq's, ondersteunt al jaren verschillende sportclubs en evenementen in de regio Oss. Ze hechten veel waarde aan het aanmoedigen van sport en het bevorderen van het opzetten van fantastische evenementen in de Regio Oss. Het bedrijf is er trots op nauw verbonden te zijn met de lokale gemeenschap en kijkt ernaar uit om het damesteam van OSS’20 en Margriet te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun sportieve doelen.

De Smid Lifestyle is te vinden op de Lietingstraat 23 in Haren (bij Oss). Ook zijn zij online te vinden op desmidlifestyle.nl en sinds kort ook op desmidverlichting.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *