Blog, Nieuws

Aangepaste openingstijden

Wij willen jullie graag op de hoogte stellen van een wijziging in onze openingstijden die vanaf 1 oktober 2023 van kracht wordt. Onze wekelijkse koopavond op donderdagavond komt te vervallen.

Dit betekent dat we op donderdagen voortaan geopend zijn tot 18:00 uur in plaats van 20:00 uur. We begrijpen dat sommigen van jullie gewend waren om op donderdagavonden bij ons te winkelen, en we waarderen jullie loyaliteit enorm. Onze reguliere openingstijden op andere dagen blijven ongewijzigd, en we kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze momenten.

Kom gezellig langs

Ontdek de gezellige winkelervaring bij De Smid Lifestyle op de Lietingstraat 23 in Haren (bij Oss). Laat je inspireren door stijlvolle meubels en decoratieve accessoires, en vind de perfecte items voor jouw huis en levensstijl. Kom gezellig langs en beleef winkelen op een unieke manier!