Blog

Scoren met De Smid Lifestyle: word onze gesponsorde sportkampioen! 

Hey sportieve legends,

Klaar om jullie team in stijl naar de overwinning te leiden? Wij van De Smid Lifestyle hebben iets super gaafs voor jullie in petto! We zijn namelijk op zoek naar hét sportteam van onze regio dat onze volgende sponsorpartner wordt. Denk aan gloednieuwe tenues of knallende trainingspakken, tot wel €1000 in waarde.

Hoe Kunnen Jullie Scoren? 

Het is simpel: laat ons zien waarom juist jullie als team de perfecte match met De Smid Lifestyle zijn. Stuur ons jullie coolste, gekste, of meest inspirerende foto of video waarin jullie uitleggen waarom wij jullie sponsor zouden moeten zijn. Of jullie nu voetballen, basketballen, hockeyen of korfballen, laat jullie teamspirit en creativiteit zien!

Hoe te knallen op het veld én online 

Tijd om te shinen! Plaats jullie inzending op Instagram met de hashtag #ScorenMetDeSmid en tag ons om ervoor te zorgen dat jullie in de schijnwerpers staan. Wij houden ervan om te zien waarom jullie het beste van het beste zijn! Wij zullen alle inzendingen verzamelen op onze website zodat jullie kunnen zien met wie jullie de strijd aangaan. 

De deadline countdown

Jullie hebben de tijd tot 2 oktober 2023 23:59 uur om jullie inzendingen in te sturen. Dus trommel je team op, verzamel jullie creatieve genieën en zorg dat jullie die inzending eruit laten knallen als een perfecte penalty! Uiteindelijk kan er op onze website gestemd worden voor het leukste filmpje en sportteam. 

Dus, zijn jullie klaar om samen met De Smid Lifestyle te rocken op het veld of in de zaal? Doe mee, laat je creativiteit de vrije loop en wie weet zijn jullie straks de lucky winners van onze sportieve sponsoring! 🎁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *