Blog, Nieuws

Gemakkelijk je tuin sfeervol verlichten, dat doe je met onze oplaadbare tuinlampen!

Oplaadbare buitenverlichting, het is niet meer weg te denken uit onze tuinen de laatste tijd. Het heeft dan ook vele voordelen; de zon laadt de batterij van de lamp op waardoor dit geen invloed heeft op de elektriciteitsrekening, er hoeven geen speciale stroompunten te worden aangelegd, de lamp is gemakkelijk verplaatsbaar en ook nog eens in te stellen op verschillende lichtsterktes. Ideaal voor een gezellige, lange zomeravond. Wij hebben onze favorieten alvast op een rijtje gezet. Zo kan jij komende zomer gegarandeerd genieten van een sfeervol verlichte tuin!

Oplaadbare lampen Suns Mr. solar Tom in diverse uitvoeringen.

#1 Suns Mr. solar Tom

Maak kennis met de ‘Mr. Solar Tom’ lampen van SUNS. Deze handige en fraaie buitenlampen werken op zonne-energie en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Standaard tuinverlichting geeft in vele gevallen zeer fel licht, wat het onaangenaam maakt om direct naar te kijken. Gelukkig beschikken deze lampen over 3 verschillende standen, waarmee jij de gewenste lichtsterkte binnen enkele seconden kunt instellen.

Een ander voordeel is dat de ‘Mr. Solar Tom’ lamp gemakkelijk te verplaatsen is. Zo zet je de lamp gezellig op de tuintafel, op een bijzettafeltje of gewoon op de vloer. Net als de andere lampen van de MR. & Mrs. Solar serie, haalt dit model zijn energie uit de zon. Met een volle batterij geven deze lampen tot wel achttien uur licht! Wanneer het minder zonnig is geweest kan je de lampen met behulp van de bijgeleverde USB-C kabel de lampen uiteraard ook via het stroomnet op te laden. Kortom: Een absolute must-have voor in 2023!

Shop hier: Mr. Solar Tom collectie

#2 Suns Fay solar light

Wat een pareltje is het toch, de SUNS ‘Fay Solar’ hanglamp in combinatie met het bijbehorende design ‘Ivy frame’ in de kleur light teak. Met deze lamp laat SUNS zien dat functionele lampen, ook zeer elegant kunnen zijn. Zo werkt ‘Fay’ op zonne-energie, waarmee overdag tot wel achttien uur brandtijd kan worden verzameld. Zo ben jij er van verzekerd dat je ‘s avonds zorgeloos kunt genieten van jouw comfortabele loungeset, tuinstoel of hangmat.

Het fijnste is dat deze lamp zowel staand als hangend te gebruiken is en je niet langer gedoe hebt met véél te lange snoeren. Dus maak je liever geen gebruik van de teak houten standaard, maar zet je de lantaarn liever op tafel, dan is dat geen enkel probleem! 

De lamp is bespannen met weersbestendig touw. Naast dat dit een bijzonder sfeervolle uitstraling geeft, kan de lamp ook best tegen een buitje. 

Shop hier: Suns Fay solar light + Suns Ivy frame 

#3 Suns Mrs. Solar Coco 

Als je op zoek bent naar een minimalistische, stijlvolle buitenlamp, dan is ‘Mrs. Coco’ misschien wel iets voor jou! 

Stiekem is Coco onze favoriet, niet alleen vanwege de schattige naam maar ook omdat ze perfect past bij alle laatste woontrends. Coco haalt haar energie bij voorkeur uit de zon (al kan de lamp ook opgeladen worden met een USB-kabel) en geeft tot wel achttien uur lang licht. Ook hier is de lichtsterkte weer in te stellen in verschillende standen, waardoor je voor iedere setting voortaan het juiste licht kunt kiezen.

Ga jij liever voor de Matt White uitvoering, past de Matt Royal Grey beter bij jou, of combineer je beide kleuren liever? Beide uitvoeringen zijn beschikbaar in onze showroom, dus keuze genoeg!

Shop hier: Mrs. Solar Coco collectie

#4 Suns Mrs. Solar Kate

Kate houdt van de zon, maar als je op zoek bent naar een oplaadbare buiten lamp die ook bestand is tegen regen, wind en stof, dan is de ‘Mrs. Solar Kate’ al helemaal wat voor jou! Net als bij de andere lampen uit de Mrs. Solar en Mr. Solar serie, heb je geen stroomvoorziening in de tuin meer nodig.

Dit model wordt geleverd in verschillende uitvoeringen. Door te spelen met de verschillende hoogtes creëer je een mooi lichtpunt in iedere tuin. Net zoals de SUNS Fay solar light kan deze lamp gebruikt worden in combinatie met het Ivy frame.

Kate is natuurlijk leuk op het terras, maar ook tussen de plantenbakken, op je balkon of op de picknicktafel. Een ding is zeker, je hebt met deze lamp gegarandeerd een fantastische sfeermaker aan tafel.

Shop hier: Mrs. Solar Kate collectie

Contact

Vallen bovenstaande oplaadbare lampen in de smaak, maar wil je ze toch liever eerst even in het echt zien? Dat kan! De Smid Lifestyle (voorheen De Harense Smid) heeft een 2000 m2 grote showroom aan de Lietingstraat 23 te Haren (nabij Oss). Onze medewerkers adviseren je graag en denken graag mee met jouw lichtplan!

Woon je niet in de buurt, maar zou je toch graag een van deze mooie lampen willen hebben? Ook dat kan! Plaats eenvoudig een bestelling via onze webshop, dan zorgen wij ervoor dat jouw aankoop zo spoedig mogelijk bij jou wordt thuisbezorgd. Veel shopplezier!