Blog, Nieuws

Geniet optimaal van jouw fiets met onze fiets APK

Momenteel zitten we nog midden in de winter, maar het voorjaar laat niet lang op zich wachten. We kunnen er dan weer lekker op uit met onze fiets. Vanzelfsprekend vraagt de (elektrische) fiets wel om goed onderhoud zodat u optimaal van uw fiets kan genieten. Daarom zal een periodieke controle de levensduur van uw fiets aanzienlijk verlengen. Hiervoor staan wij de komende weken voor u klaar met onze fiets APK.

Natuurlijk houdt u de fiets zelf ook goed bij maar er is meer. Naast onderhoud is het belangrijk dat de fiets op tijd een uitgebreide APK ondergaat waarbij de mechanische delen zoals de verlichting, ketting, tandwielen, versnellingen en alle andere draaiende onderdelen worden geïnspecteerd. Ook controleren wij alle elektrische delen van de fiets en verrichten wij waar nodig onderhoud. Het resultaat van deze APK zal u zeker merken en een goed en veilig gevoel geven voor de komende kilometers. Na het onderhoud zal de fiets worden opgepoetst en zetten wij deze in de TOP-wax zodat hij weer helemaal optimaal gebruikt kan worden.

Als extra service bieden wij aan om de elektrische fiets bij u thuis op te halen en weer thuis te brengen als deze klaar is. Gemakkelijker kunnen wij deze uitgebreide winter APK niet maken en dit alles voor slechts 59,95 euro. Deze actie is geldig t/m 01 maart 2023. Maak nu een afspraak via telefoon of e-mail zodat wij snel met uw fiets aan de slag kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *