Uncategorized

Overstap Elektrische Fietsen

Met het lekkere weer erop uit om een heerlijke stukje te fietsen, fiets jij elke dag naar school of je werk? Of ben je de hoge benzineprijzen zat en wil je overstappen op een elektrische fiets? Een goede fiets is daarbij heel belangrijk, maar waar moet ik bij aanschaf allemaal rekening mee houden? Bij de Smid in Haren hebben ze en groot assortiment aan elektrische fietsen van de topmerken: Gazelle en Union en staan ze voor je klaar om samen te kijken naar de perfecte fiets voor jouw!

Voordelen Elektrische fiets

Twijfel je nog om over te stappen op een elektrische fiets? Hier volgen enkele reden om de overstap wel te maken!

  • Gemakkelijker en sneller fietsen
  • Dagelijkse beweging
  • Makkelijk vervoer naar werk/school
  • Milieuvriendelijk
  • Lage onderhoud kosten
  • Makkelijk mee te nemen


E-bike Personaliseren

Naast de bovenstaande voordelen is er ook veel keus binnen het brede assortiment en kun je jouw elektrische fiets helemaal zelf samenstellen!

Keuze framemodel:

.Laag                                                   .Midden                                                         .hoog  

Keuze Motor locatie:

.Middenmotor                                      .Voorwielmotor                                

Keuze type versnelling:                                 

.Naaf                                                     .Derailleur

Keuze accu positie:                           

.Geïntegreerd in frame                        .Geïntegreerd in de achter drager              . Onderbuis

Keuze sensor:

.Trapkrachtsensor                               .Rotatiesensor

Als eerst heb je de keus in het framemodel, daarna maak je de keuze over de motorlocatie. Hierbij heb je de keus uit een middenmoter en een voorwielmotor. De middenmoters zijn de krachtigste motoren, hebben een optimale gewichtsverdeling en geven een natuurlijke ondersteuning dankzij de trapkrachtsensor. De voordelen van de voorwielmotoren zijn de mooie afwerkingen en de ondersteuning waarbij je zelf weinig kracht hoeft te zetten. Ook de plaats van de accu kan een verschil geven en de fietsbeleving beïnvloeden. Je hebt daarbij de keus om de accu in het frame te laten plaatsen, op het frame of onder de bagagedrager. Voor de gewichtsverdeling is de plaatsing in en op het frame het gunstigst. Daarnaast heeft de bagagedrager het voordeel dat de accu gemakkelijk uitneembaar is en je de maximale ruimte hebt voor de instap. Naast de positiekeuze van de accu heb je ook de keuze in de capaciteit van de accu’s. Gazelle biedt 3 type accu’s aan: zilver (330Wh), goud (400 Wh) of platina (500 Wh). Door de vele mogelijkheden kun je jouw fiets helemaal personaliseren naar jouw wensen.


De Smid Lifestyle

Het personeel van de Smid staat klaar om jou van alle informatie te voorzien, ze gaan daarbij kijken naar jouw wensen en fietsfantasieën. De verschillende keuzes in de onderdelen zorgen ervoor dat de fiets op al je wensen kan worden afgestemd, hierdoor staan we voor optimaal fietsplezier.  Je hebt al een goed elektrische fiets vanaf 1299 euro. En naast het grote assortiment fietsen kunt u voor de reparatie van u elektrische fiets bij De Smid terecht, ze hebben op locatie een eigen werkplaats. Naast het grote assortiment elektrische fietsen kun je bij De Smid terecht voor stadsfietsen, vrouwenfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires, fitnessapparaten en fiets reparaties. Je kunt niet alleen voor een nieuwe fiets bij de Smid terecht ook kun je jouw oude fiets inruilen of een tweedehandse fiets kopen. Dus kom langs en laat je adviseren naar de mogelijkheden van overstap op een elektrische fietsen.

Wij staan klaar voor al uw adviezen en reparaties!

De Smid in Haren

Terug naar lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.