Nieuws

Wij mogen onze deuren weer openen op 15-01-2022

Goed nieuws, wij mogen namelijk onze winkel weer openen voor winkelend publiek. De laatste weken waren we beperkt open voor reparaties, bestellingen en pakketdiensten. Vanaf zaterdag 15 januari 2022 mogen we echter jullie allemaal weer verwelkomen in onze prachtige winkel.

Wel is er een beperkt aantal mensen per vierkantemeter in de winkels toegestaan om te voorkomen dat het te druk wordt. Gelukkig hebben wij een mooie, grote winkel waardoor we iedereen op voldoende afstand kunnen helpen. Wel vragen we iedereen een mondmasker te dragen!

Wij hopen jullie allemaal weer vanaf 15 januari 2022 te mogen begroeten in onze winkel. Onze webshop blijft ook gewoon geopend zodat je rustig thuis op de bank ook ons assortiment kan bekijken en je bestelling kan plaatsen.

Team De Smid Lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *